Welkom bij Verkeersschool Kennedy.

Graag informeren wij jou via deze website hoe je bij ons het rijbewijs in Amsterdam kunt halen voor de categorieën auto, motor, bromfiets en E achter B (aanhangwagen). Tevens verzorgen wij opfris rijlessen . Verkeersschool Kennedy is een Bovag rijschool en we zijn aangesloten bij het Bovag Garantiefonds (BGF).

We denken graag met je mee welke opleidingsvorm het beste bij je past. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag veilig op weg.

Veel succes met je rijopleiding!

Openingstijden Verkeersschool Kennedy
Maandag tot en met zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

HOE DENKEN ONZE KANDIDATEN OVER ONS?I k zou Verkeersschool Kennedy echt aan iedereen aanraden! Mijn ervaring was super. Het inplannen gaat altijd snel en duidelijk, ze communiceren goed en zijn zeer klantvriendelijk en professioneel. Kelly en Suzanne kennen iedereen bij naam en door de relaxte sfeer die er hangt wordt het rijden echt een plezier! Babeth uit Amsterdam

Vanaf het eerste telefonische contact, de service bij Rijschool Kennedy als heel prettig ervaren. Kelly en Suzan zijn van alles op de hoogte en proberen -waar mogelijk- mee te denken. De lessen bij René en Jan allebei heel prettig. Beide instructeurs hebben mensenkennis en voelen aan wat je nodig hebt en aankan. Examen in 1 keer gehaald (zelf al wat ouder en geen natuurtalent).
Anna uit Amsterdam

   Zeer goede rijschool! Mick is een zeer ervaren motorinstructeur en geeft tijdens de lessen duidelijk en rustig tips. De dames van de receptie zijn altijd vrolijk en gezellig, en denken ook altijd mee als er wat gewijzigd moet worden in de planning. Robert uit Amsterdam

Contact


Connect with us

Linken