Rijles bij rijschool Kennedy

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • Korting op je rijlessen
  • Binnen 1 week beginnen
  • Ook spoed rijopleidingen
Proefles aanvragen

Rijlessen

Meer informatie

Contact

Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
info@verkeersschoolkennedy.nl
Extra zekerheid met het BOVAG Garantiefonds Rijscholen

Sinds 1 januari 2010 bestaat het BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF). Als je bij een BOVAG-rijschool lessen in de vorm van een pakket vooruitbetaalt, krijg je garantie! Mocht je rijschool onverhoopt failliet gaan, dan zorgt het BGF ervoor dat je schadeloos wordt gesteld*. Je kan dan bijvoorbeeld je opleiding afmaken bij een andere BOVAG-rijschool. Een extra zekerheid die alleen BOVAG-rijscholen kunnen bieden.

Hoe werkt het?

Is jouw BOVAG-rijschool onverhoopt failliet verklaard en heb je vooruitbetaalde lessen of een lespakket tegoed, dan kun je contact opnemen met de afdeling BGF van Bovemij via 024-3666797. Als je aan onderstaande voorwaarden voldoet en de gevraagde documenten kunt overleggen, dan zorgt het BGF voor een passende oplossing. Je raakt je geld dus niet kwijt.

Het BGF is van toepassing op de rijbewijscategorieƫn AM, AVB, AVD, B en BE. Vooralsnog is het niet van toepassing op andere categorieƫn en beroepsopleidingen.
Voorwaarden

Wanneer je aanspraak wilt maken op het BGF, moeten er drie documenten worden overlegd:

1) Een bewijs van betaling;
2) Een ingevulde BOVAG Lesovereenkomst. Deze moet voorzien zijn van uw handtekening;
3) Een ingevulde (BOVAG) leskaart. Op deze leskaart staat op welke datum het lespakket is gestart, hoeveel lessen reeds zijn gegeven en wat de aard is van het rijlespakket (aantal lessen, al dan niet inclusief examen, etc.).

Zonder deze drie documenten kun je de opleiding niet afmaken op kosten van het BGF. Het is dus belangrijk dat je van je rijschool de BOVAG Lesovereenkomst en een (BOVAG) leskaart krijgt bij aanvang van de opleiding. Vraag hier dus altijd naar, dan weet je zeker dat je geen enkel risico loopt.

Klik hier voor de complete voorwaarden van het reglement.


* Rijlessen en pakketten aangeschaft via groep-acties op kortingswebsites van derden zijn uitgesloten van het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.