Herstart rijopleiding

15 februari 2021

Herstart rijopleiding Beste (toekomstige) leerling van Verkeersschool Kennedy,

Momenteel zijn we in afwachting van de laatste ontwikkelingen. Het is erg spannend wanneer we weer mogen beginnen. We hopen om in maart weer te starten. Zoals verwacht loopt de examenwachttijd voor zowel theorie- als praktijk enorm op. Heb je nog geen theoriecertificaat? Op de website van het CBR kun je een theorie-examen inplannen. De heb je nodig om een tussentijdse toets en praktijkexamen te doen.

Toekomstige leerlingen 
Ben je voornemens om te beginnen met de rijopleiding, dan kun je een proefles overwegen. De instructeur maakt je graag enthousiast om het rijbewijs te halen. Geef je wensen en geniet van je eerste meters in de auto. Begin alvast met je theorie-examen in te plannen en de stof goed te leren. https://www.verkeersschoolkennedy.nl/aanmelden

Pakket 20 EXTRA (theorie en virual reality lessen toegevoegd) 

Vanwege de grote vraag naar theorie mogelijkheden, hebben we een speciaal pakket samengesteld waarin ook aandacht besteed wordt aan de theorie. Het pakket bestaat naast het praktijkgedeelte ook uit theorie leermiddelen (leerboek en digitale theoriecursus), het theorie-examen en de DRI-VR (Virtual Reality) lessen. Met een Virtual Reality bril krijg je haarscherpe gevaarherkenning situaties levensecht in beeld gebracht. Je mag de VR bril 6 weken gebruiken. 

https://www.verkeersschoolkennedy.nl/#rijschool/dri-vr 
Contactgegevens:
Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
E-mail: info@verkeersschoolkennedy.nl

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten
98% van onze klanten bevelen ons aan! Wil je weten wat ze over ons schrijven? Klik dan op onderstaande button
Verkeersschool Kennedy is aangesloten bij de